Hallo iedereen!

Terwijl ik luister naar mijn blokfluitspelende bovenbuurvrouw (ik dacht dat we het plafond goed geisoleerd hadden tijdens de verbouwing..) zet ik weer een stap in de wereld van de ‘sociale media’. Ik krijg tegenwoordig de een na de andere nieuwsbrief in mijn inbox en overal lees ik dat ‘sociale media’ zoals linkedin, facebook, twitter etc. de manier is om klanten binnen te krijgen.

Om eerlijk te zijn begin ik het wel al een beetje verslavend te vinden. Om te zien hoeveel mensen je profiel nu weer hebben bekeken, om foto’s van feestjes van familie in het buitenland te bekijken, om een beetje op de hoogte te blijven van wat mijn oude klasgenoten en dorpsgenoten van vroeger allemaal uitspoken, maar ook om te zien wat voor interessante vragen over re-integratie en trainen er gesteld worden. En natuurlijk zijn de antwoorden nog veel interessanter!

Dat je op deze manier ook echt nieuwe klanten kunt krijgen geloof ik wel, al zal ik dan misschien nog wat meer mijn best moeten doen. Bij mij is netwerken nog steeds niet veel meer dan met mensen die ik leuk en interessant vind in de kroeg afspreken of lekker samen eten oid. Dat werkt voor Anke Fokkens Trainingen tot nu toe hartstikke goed. Werk en plezier combineren, dat is toch wel het leukste van het hebben van een eigen bedrijf! Ik vind het ook wel een beetje het gevaar van ‘sociale media’. Hoe sociaal is het eigenlijk? Straks zitten we allemaal alleen nog maar achter onze computer.. Hoe zit het met al die non-verbale communicatie die we dan allemaal missen?

Hmm.. misschien is het alleen zoeken naar een nieuw evenwicht en zijn het juist extra manieren om met elkaar in contact te zijn. Misschien is het wel een verrijking?

Vooralsnog zie ik het allemaal als een spannend experiment en probeer ik op deze manier mijn belofte waar te maken aan een aantal mensen die ik meer informatie heb beloofd. Dus; wat willen jullie graag lezen? Ik hoor het graag!

Vind jij als professional kwaliteit leveren belangrijk? Klik dan rechtsboven aan de startpagina op ‘Meld je hier aan!’ en krijg elke maand nieuwe tips en inspiratie in je mailbox. Je krijgt dan ook het e-book over motivatie.

Wil je 4x per jaar mijn nieuwsbrief met informatie over mijn trainingen ontvangen? Meld je dan hier aan. Natuurlijk zijn je gegevens veilig bij mij en kun je je voor beide makkelijk afmelden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s